Založ si blog

Sexi polietanie

Čo už môže byť sexi na lietaní?
Pre vzduchom chladených viselcov ako sú paraglajderi a rogalisti, kopce predstavujú oltáre viery. Každý kopec je niečím výnimočný, každý je krásny. Najkrajšie sú tie, z ktorých sa dá štartovať alebo svahovať nad nimi, či dávajú potenciál k preletom. Začiatky každého pilota sú úzko spojené so svahom.
Pohľad rogalistu na kopec, podobne ako chlapa, pri stretnutí so ženou, pohľad láka k preskúmaniu. Každého, podľa zamerania jeho záujmu. Nachádzanie viditeľných, aj skrytých vnád, môže v rogalistovi vyvolávať obdobné pocity, ako u normálneho chlapa, pri stretnutí so ženou. Jednoducho, kopce sú sexi.

Prvé, čo hľadám ja, pri pohľade na kopec, je štartovačka, až potom „baviak“, akoby Ružomberčania povedali. Tým sa myslí tvar a sklon kopca, orientáciu na svetové strany a podobne. Keď kopec svojím tvarom alebo prierezom pripomína pekný ženský prsník, potom je to baviak, fajný kopec. Môže byť aj radostník podľa Paľa, no v každom prípade ide o seriózny holý kopec.

No a sexovať s kopcom je tiež súčasťou metodiky výcviku, akoby Orech povedal:

„Lepšie sa je báť, ako sa zje-bať!“

Divili by ste sa. Načo však toľko slov. Jeden príklad za všetky, prináša americká porno-herečka Gina Lynn, / nar. 15. februára 1974, na Portoriku /, priamo zo závesu pod rogalom. Samozrejme hore aj dole bez, ako sa patrí, stačí kliknúť!

 

 

 

Dominancia hlúposti

06.04.2024

Súdny človek musí s úžasom onemieť nad dielom našich predkov. Čím hlbšie sa ponárame do minulosti, tým viac múdrosti nachádzame. Ohromujúce zistenie, dokazujúce, že evolúcia ľudstva sa vybrala opačným smerom. Hlúpneme a chováme sa zversky, čoraz viac. Zrejme, nie prvý krát, v histórii civilizácie na Zemi, sa tak deje. Aj dnešná doba sa môže javiť ako márna snaha. [...]

Je čas!

03.02.2023

Je čas! Po tridsiatich rokoch samostatného Slovenska stojíme na prahu života, ako takého. Neveriacky sledujeme dianie naokolo. Demagógia a totalita vládne svetom. Idiotské bábky, hrajú odporné divadielko, temné úmysly poťahujú za šnúrky, predstavenie klaunov v horore. Nastala doba teroru, mocou proti životu človeka, proti Bohu. „Mierotvorcovia“ zo západu o mieri [...]

Škrabanie zemiakov

28.09.2014

Myslím, že len málokto rád čistí zemiaky. Mnohí sme boli k tomu vedení už od malička. Že by práve preto ten odpor v dospelosti? V každom prípade, včasné vstávanie o štvrtej, aby sa stihlo naškrabať devätnásť, „ba i vácej“ vriec krumpľov pre dva a pol tisíca vojakov, tiež nebola sranda. Prvé škrabanie bolo v očakávaní a napätí. Doma som nemal žiaden [...]

elektronický monitoring osob, náramky,

Elektronický náramok malo od roku 2016 na sebe 2097 osôb

27.04.2024 17:19

Ministerstvo spravodlivosti SR od januára 2016 odsledovalo 2097 osôb s elektronickým náramkom.

Roman Michelko

Koalícia sa nezhodne na Harabinovi ani na šéfovi NR SR. SNS má svoje požiadavky, hovorí Michelko

27.04.2024 14:50

Čo sa týka RTVS, vo vzduchu aktuálne lieta osem až desať mien ľudí, ktorí by chceli novej STVR šéfovať.

Euro / Eurá / Bankovka / Peniaze /

Števulová: Koalícia chce zastrašiť mimovládky. Michelko: Chceme zvýšiť transparentnosť ich financovania

27.04.2024 14:07

Strana Progresívne Slovensko považuje návrh novely zákona o mimovládnych organizáciách predložený SNS za protizákonný a protiústavný.

Dmitrij Peskov

Peskov: Neexistujú žiadne predpoklady pre mierové rokovania Ruska a Ukrajiny

27.04.2024 13:29

Špeciálna vojenská operácia, ako Rusko označuje vojnu na Ukrajine, bude pokračovať, pre mierové rokovania nie sú podľa Moskvy žiadne predpoklady.

slapia

Občasník vlastných skúseností, zážitkov a úvah, na ktoré nechcem zabudnúť. Pravda mi dáva nádej, že sa to môže aj podariť. Nie je to žiadnym tajomstvom, každý môže čítať, komentovať, pobaviť sa, aj vziať si niečo z toho pre seba. Ovce čítať nevedia, tak ani nepíšu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 14
Celková čítanosť: 26350x
Priemerná čítanosť článkov: 1882x

Autori blogu